Info huseier 1


Info huseier 2

Info huseier 3

Spansk eiendom

Valor catastral ( finner du på din IBI regning). IBI=Impuesto sobre Bienes Inmuebles. På selvangivelsen 2020 skal verdien fra 2019 skrives inn.
Referencia catastral ( finner du på din IBI regning) = Impuesto sobre Bienes Inmubles

IBI = Impuesto sobre Bienes Inmuebles (the file can be a .jpg or PDF
Du kan bare velge ett alternativ.

Adresse i hjemlandet


Informasjon om selvangivelsen

Du kan bare velge ett alternativ.

Om du ønsker at vi betaler skatten på dine/deres vegne er siste registreingsdato 13. Desember. Etter denne dato tar vi kun i mot registreringer der kunden betaler skatter selv. Dette for at forsikre oss om at vi rekker alle selvangivelser innen årets slutt.


(Vennligst bruk denne boksen for meldinger. )

Vilkår og betingelser:

Ved å fylle i dette formularet og vidresende det til oss er du enig i at vi skal beregne din skatt og forberede selvangivelse i henhold til ovennevnte.

Når vi har mottatt dine opplysninger og skatten har blitt beregnet forbereder vi selvangivelen og vidresender blankettene til deg innen 7-10 arbeidsdater som ett pdf dokument i sammen med vår faktura.

Vårt gebyr er 50 € inkl. Moms på 21 % ( pluss eventuelle avgifter for tilbalg som er gjort). For dette beløp kan man være opp til 6 deleiere på en eiendom.

Hvis du er deleier til f. eks. En garasjeplass og denne har een IBI regning da regnes det som en separat ”eiendom” og en separat selvangivelse skal gjøres for denne. Dette betyr at det blir et gebyr på 50 € for denne.

Du er ansvarlig for å legge frem selvangivelsen til betaling hos din Spanske bank filion innen den tidsperioden som er fastsatt av de spankse skattemydighetene, om du ikke har avtalt med oss om å betale på dine vegne. ( om så kommer vi til å be om forskuddsbetaling).

Ved å sende inn dette formular, gir du oss tillatelse til å automatiske sende påminnelse til deg kommende år, inklusiv nyhetsbrev og eventuelle kampanjer som vi kan ha gjennom året.

Vi er ikke ansvarlig for eventuell feilaktig informasjon som gis til oss.

Legg merke til at siste dato for å ta imot opplysninger for selvangivelsen er 13. Desember.


Trykk på SEND DIN REGISTRERING under her for å registrere dine opplysninger. Du vil deretter få en bekreftelse på e-mail og en kopi av innsendte opplysninger. Vennligst kontroller søppelkassen på din e-mail i tilfelle mailen har havnet der og ikke i innboksen. Andre tilfeller, kontakt oss på info@radgivningispanien.com.