Info husägare 1

Tilltalsnamn på husägare 1
Fyll i ägar %
(enligt passet)
(som nämnt i passet)

Info husägare 2

Tilltalsnamn husägare 2
Fyll i ägar %
(enligt passet)
(enligt passet)

Info husägare 3

Tilltalsnamn husägare 3
(enligt passet)
Fyll i ägar %
(enligt passet)

Spansk egendom

din Spanska address
valor catastral (finner du på din IBI räkning). IBI = Impuesto sobre Bienes Inmuebles
referencia catastral (finner du på din IBI räkning). IBI = Impuesto sobre Bienes Inmuebles

IBI = Impuesto sobre Bienes Inmuebles (the file can be a .jpg or PDF

Adress i hemlandet


Information om skattedeklarationen

Bara ett alternativ kan väljas

Om du önskar att vi betalar skatten på dina/era vägnar är sista registreringsdatumet den 13 december. Efter detta datum tar vi endast emot registreringar där kunden betalar skatten själv.


(vänligen använd denna ruta för att skriva ev meddelande men också för övriga husägare, om fler än 3 - följ ordningsföljden under husägare 1)

Villkor

Genom att fylla i detta formulär och vidarebefordra det till oss är det uppfattat att du är överens med att vi ska beräkna din skatt och förbereda samt skicka in din skattedeklaration.

När vi har mottagit dina uppgifter och skatten har beräknats förbereder vi deklarationen och vidarebefordrar till dig inom 5-7 arbetsdagar som ett pdf dokument tillsammans med vår faktura.

Vårt arvode är 50 €uros inkl. moms à 21% (plus eventuella avgifter för tillval som gjorts)

Du är ansvarig för att presentera skattedeklarationen för betalning hos din bank inom den angivna tidsperiod som fastställts av den spanska skattemyndigheten, såvida du inte har bett oss att betala på dina vägnar (om så kommer vi att be om förskottsbetalning)

Genom att skicka in detta formulär ger du också oss tillstånd att automatiskt skicka påminnelser till dig kommande år, inklusive nyhetsbrev eller eventuella kampanjer som vi kan ha under året.

Vi är inte ansvariga för ev felaktig information som lämnats till oss.

Observera att sista datument för att ta emot uppgifter för deklaration är 13 december.


Klicka på Skicka din registrering här nedan för att registrera dina uppgifter. Du kommer att få en bekräftelse och en kopia av din registrering via e-post. Vänligen dubbelkolla din "sopkorg" om du inte mottagit något i din inkorg. Annars kontakta oss på info@radgivningispanien.com.